LAG-SM

Hej

Det är ingen som skriver i bloggen....kom igen!

Jag undrar nu om ni som vill representera TEAM Eidfaxi på LAG-SM kan höra av er till mig! Grenarna som ingår är lite annorlunda. Det är terräng, Trail, flagglopp, fyrgång spezial, tölt i flera former, 4 och fem gång.

//Åsa
[email protected]

Katie Träning Sundbyholms ovalen 7 maj

Träning på Eidfaxis ovalbana 

Text från Katies hemsida http://www.danielkatie.com/

Hej, mitt namn är Katie Brumpton och jag är född 1990. Jag började rida innan jag ens kunde gå, med mycket hjälp av min mamma. Min familj består av mamma Sirpa Brumpton, hon är en topp tränare och en FEIF tränare level 3,  Både min mor och syster har tävlat aktivt i det Finska landslaget under årens lopp. Hemma i Finland har vi en liten söt hästgård där vi har våra avelshästar och gamla tävlingshästar. Min mamma driver Finlands största islandshäst gård med 70 hästar, Kuuman Hevoset. Jag började tävla när jag var 7 år. Ända sedan dess har jag tävlat framgångsrikt, vunnit många Finska mästerskap och nordiska mästerskap. 2007 tillsammans med Viljar frá Skarði tävlade vi på VM i Holland. Där tog jag hem guldmedalj i femgångskombination YR silver i femgång YR och Brons T2 YR.. Jag har jobbat på Island många gånger. Jag har ridit in många unghästar, tränat topp tävlingshästar på Austurkot hos Páll Bragi Hólmarsson och Húgrun Jóhannsdottir. Nu bor jag i Sverige sedan hösten 2006. Jag har jobbat hos Hjalti Gudmundsson på Toftinge Gård, Jenny Mandal och Hreggvíður Eyvindsson och Johanna Elgholm och Vignir Jónasson. Mina arbetsuppgifter har varit att rida in unghästar, träna tävlingshästar och saluhästar. Tävlat själv och hållt lektioner. Nu är jag Gæðingakeppni domare !

Katie är medlem i vår klubb och vill gärna träna er ungdomar! Katie har under senaste åren tävlat aktivt på hög nivå och representerat Finland på stora mästerskap. 
 
Hon erbjuder den 7 maj på eftermiddag/kväll 1 ridpass a´ 30 min-45 min . 300 :- + resa . per person . Vi rider 2 ekipage på banan. Innehåller uppvärmning tillsammans, träning av program på banan + massor med bra tips .
 
Vill du vara med?  Hör av dig till Åsa på [email protected] alt 0768133603. Anmälan är bindande.
 
Ps. Kom ihåg att när vi tränar på ovalbanan skall du ha löst banavgift på 300kr /år eller 500 kr för familj. ds

RSS 2.0