TJA



Krus för Nina W 26/2

Hej
Nu är Kelly, Johanna, Chris, matilda, Joline, Alexandra och (Erika) anmälda.

Ungdomar se hit!
 
Vecka 8 på fredagen den 26/2 är det träning med Nina Wahlström. Vi kommer vara i Härads ridhus utanför Strängnäs.  2 stycken ½ timmas lektioner en på förmiddagen och en på eftermiddagen.
 
Lunch kan samordnas och hämtas i Strängnäs på ngn restaurang /pizzeria alt äta medhavs matsäck hemma hos Åsa 5 km bort.
 
Max 10 ryttare, 2 rider per lektion.
 
Vi blir sponsrade med 3000 kr av klubben. Pris blir vid 10 deltagare; 270 kr + 100 kr om du vill hyra en utebox vid ridhuset. Om du inte väljer box så måste du ha din häst i transport eller hålla den. Inga hagar finns. Kontant betalning på plats. Almälan är bindande, dvs om du avbokar så är du skyldig att betala ändå altn hitta en ersättare.
 
Ca tider 9-9,30
9,30-10
10-10,30
10,30-11
11,30-12
12-13 LUNCH
13-13,30
13,30-14
14-14,30
14,30-15
15,30-16
 
 
Härad ligger mellan Strängnäs och Kjula.ca 2½ mil från Eskilstuna och 1 mil från Strängnäs. Tag av avfart vid Härad/motorstadion. När du svängt av motorvägen kör mot Härad. Vid T- kors kör du höger mot Strängnäs, efter ca 1 km kommer ridhuset på vänstersida, sväng in där och parkera på angiven plats.
 
Först till kvarn gäller! Hör av dig om du har några önskemål av tid. //Åsa, Tove och Susann

Hejsan!

Hejsan! Roligt med en gemnsam blogg tycker jag. Så nu tänkte jag berätta lite om hur det går för mig och min häst Fantur. :) Han heter Fantur från Borna och just nu håller vi på att träna till Istölten som kommer vara den 13 Mars. Idag fick det bli tölt i olka tämpon och jisses vad det gick i ökningen! Förut när jag försökt öka har jag inte lyckats hålla honom men idag gick det bra! :D

Jag håller också på att träna hans trav, det har jag gjort genom att först tölta och sen ner i trav och efter några steg trav så saktar jag av till skritt, och det har gett resultat! Riktigt kul att se resultat ganska fort!! :D

Ja, det här är mitt förrsta inlägg här på bloggen men kommer inte bli det sista. ;D

Mvh
Marie Karlsson


Hej och välkommen!

Välkommen till Eidfaxiungdomarnas egen blogg! Här kommer vi ungdomar från islandshästklubben Eidfaxi uppdatera om lite allt möjligt,till exempel om hur det går på tävlingar och träningar. Ny layout kommer inom kort.

Mvh / Ebba Määttä, Eidfaxi


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0