Hej igen.

Kan också ta och presentera mig lite, som jag såg att några andra redan gjort.

Mitt namn är Alexandra Selinus. Jag bor i Örsta som ligger lite utanför Eskilstuna. Jag går på Realgymnasiet och går hästhållning.

Jag har två hästar (3 hästar men den tredje är mammas och min systers).

Den jag haft längst är Funi från Bondesätter Gård. Han är en valack på tre år. Och är verkligen, verkligen en speciellt häst. Men hur snäll som helst.

Den andra heter Alda frá Enni och är ett 7årigt 4gångs sto. Min mamma och jag importerade henne i November. Är super nöjd med henne! Nu håller vi på att träna för att kunna vara med på några lättklass tävlingar i vår.

Jag hoppas att vi kommer göra mycket tillsammans med alla ungdomar i vår, skulle vara så roligt.

Ni får ha det så bra!

// Alexandra Selinus

Alda frá Enni



Funi från Bondesätter Gård


Nina Kurs

Hej alla ungdomar!
Det finns 3 platser kvar på kursen!
Anmäl intresse till mig på [email protected]
//Åsa


ChaCha eidfaxibloggen



Jag heter Johanna Häggman och går första året på gymnasiet.
Bor i stockholm så har ganska långt till eskilstuna men dit åker och tränar/tävlar lite då och då.
Jag har bara en häst som heter Tindra och är ett fyrgångssto.
Har tävlat henne några år men har slutat med det nu, kanske blir någon
tävling nu i vår bara för skojsskull.



Hoppas att ni kommer på Nina kursen 26/2, isf ses vi då!
Heej då så läge!

Hejsan!

Såg att Ebba hade presenterat sig lite så tänkte göra detsamma!

Jag heter Marie Karlsson och jag har precis fyllt 18 år. Jag och mamma har Fantur tillsammans och vi köpte honom 1 September. Innan de hade vi en valack som vi köpte 1 Februari 07 men var tyvärr tvugna att ta bort honom 24 februari 09. Han hade spatt så vi hade inget val. Efter att vi tagit bort honom så var vi utan häst ett tag, till jag hittade Fantur på internet och föll direkt. Vi var med och tävlade på eidfaxi KM bara två veckor efter och det gick kanon så nu längtar vi till tävlingarna drar igång! För tillfället håller vi på att träna grund gångarterna tillsammans med Emma. Emma är min tränare och hon hjälper mig enormt mycket med träningen.

Min häst heter Fantur från Borna och är född 1995. Han pappa heter Háleggur från Spelnästorp och hans mamma heter Hugdirfð frá Dalbæ. Han ser inte mycket ut men när han kommer under ryttare så är super flott! Han har mycket motor frammåt och kan ibland spänna sig lite. I helgen red jag ut och pulsade mycket i snön, helt kanon att träna musklerna på!



Hejsan hoppsan!

Kul att fler har hittat hit! Men än är det många från Team Ungdom som inte bloggat, vi får hoppas att dem också hittar hit snart.

Kan presentera mig själv lite. Jag heter Ebba Määttä, är 15 år och har två hästar, Gjöf från Bärby och Spurning frá Stokkseyri. Jag köpte Gjöf för inte så jättelängesen så vi är bara i full färd med att lära känna varandra och "gadda ihop" oss lite. Planerna för 2010 är att komma ut på tävlingsbanan med henne. Spurning rids en del av mamma(jag får ta mörka vardagkvällar i ridhuset), och jag kommer antagligen inte att ta med henne på någon tävling, men den som lever får se, jag kanske ångrar mig!

Igår var jag ute och red med Julia (även hon Eidfaxiungdom och stolt ägare till flotta fyrgångsvallacken Fáfnir) som lånade Spurning av mig. Jag red Gjöf och vi tog en sväng uppe på åsen ovanför stallet. Det är riktigt fina ridvägar där uppe. Gjöf kändes ganska trött när vi red, jag antar att det tar på kroppen att pulsa i snön. Så idag får hon en välförtjänt vilodag!:)

Stor kram från Ebba, Gjöf, Spurning och Stella!


Gjöf från Bärby


Spurning frá Stokkseyri


Min lilla följeslagare Stella


Hellu!

Kul men en blogg tycker jag! =)

Jag håller på att träna mitt 7åriga sto. Som jag i vår ska tävla lite med. Hon kom från Island i november, så vi har precis börjat komma igång ordentligt.

Tycker fler ska börja skriva här snart!

Blev en bild på två av mina hästar.
Funi&Alda


Ha det så bra! / Alexandra Selinus

Hejsan!

Hej igen!

Ett tag sen någon skrev här så tänkte de var dags! Just nu håller jag och Fantur på att träna inför vårens tävlingar, ska va med på fyra stycken och de är bara en i Mars och tre i April.. undrar hur tävlingssesongen kommer sluta egentligen! De vi håller på med när vi tränar är mest att få till den ökade tölten och sen övergångar till trav. Börjar komma allt lättare och lättare så det är kul!!





Emma Törnqvist Kurs
14/2 Endagskurs för Emma Törnqvist 2 ridlektioner, fika och lunch ingår i priset samt lite teori/frågestund under lunchen.
Pris: 580 kr (4 platser kvar)
I kurspriset ingår frukostfika, lunch, eftermiddagsfika, box till din häst och självklart ridlektionerna. Under hela dagen finns det kaffe, te, choklad, saft/juice och något tilltugg såsom frukt, kakor osv. Håll utkik här på hemsidan när nästa kurs äger rum. www.mortsjotorp.se

RSS 2.0