Träning Sundbyholms ovalen alt paddok

Nina W kan träna oss påskdagen (söndag 4/4) på eftermiddagen, start ca 13. Vi måste vara minst fem ryttare.
  • 250 kr per ekipage om två o två,  45min.
  • 300 kr för 30 min privat lektion.
  • Resa om 200kr tillkommer för alla som kommer att dela på.
Vill du vara med, maila Åsa omgående!
 
//Åsa
[email protected]
0768133603

Hejsan!

Hejsan!

Det var ett tag sen jag skrev här, eller sen någon skrev här ;)Så jag tänkte göra det bara för att!
Årest första tävling var Takturs Istölt den 13 Mars och det gick super! Jag är supernöjd med våran runda, han gick rent och höll tempot, stressade inte och vi fick samma poäng som vi fick när vi hade boots så det är himla kul! :D

Idag red jag en runda runt sjön med honom och det gick kanoners! Alla gångerter satt som det skulle och han stressade ingenting! =) Jag är super redo inför Edeby kvalet somär den 4 April, ska blir spännande och se hur det går då! =)

Läs mer om min träning på min egna blogg: www.marrekarlsson.wordpress.com
Och se mer bilder på min hemsida: www.nogg.se/marrekarlsson

Idag passade vi också på att mysa lite i hagen. <3



Grattis!

Stort grattis till vår nya lokaldomare i klubben, Ida Axelsson!

Kursen för Emma

Idag var det kurs för emma, eller man fick välja om man ville rida en eller två lektioner och då var det privat lektioner. När jag red gick det super bra! Han dansade i tölten, galopperade rent och travade super fint! Han lyssnade super bra och jag var verkligen lycklig när jag satt där och han dansade fram i tölt på volt. Visst har Fantur töltat förut men inte i form som han gjorde i dag och inte så lugnt som idag och inte med så lite i tyglarna som idag.
Jag fick köra mycket med att ställa honom för att verkligen komma åt bakbenen och det gav resultat! Hoppas det kommer gå lika bra på tävlingen på lördag, men de tror jag väl! ;) Vilka ska föresten va med på Takturs istölt?  :)







Hejsan!



Emma Törnqvist Kurs

7/3 Endagskurs för Emma Törnqvist 2 ridlektioner, fika och lunch ingår i priset samt lite teori/frågestund under lunchen.
Pris: 580 kr (4 platser kvar)
I kurspriset ingår frukostfika, lunch, eftermiddagsfika, box till din häst och självklart ridlektionerna. Under hela dagen finns det kaffe, te, choklad, saft/juice och något tilltugg såsom frukt, kakor osv. Håll utkik här på hemsidan när nästa kurs äger rum. www.mortsjotorp.se


RSS 2.0